[Cerere UnBan] ionut`zZzZzZz

Crezi că ai luat ban pe nedrept ?
ionut`zZzZzZz
Posts 18
Joined Fri Jan 31, 2025 1:37 pm

Post by ionut`zZzZzZz »

✍️ Nick : ionut`zZzZzZz
✍️ IP : 31.14.49.3
✍️ SteamID : STEAM_0:1:24760858
✍️ Data : 16:38:52 02/14/2025
✍️ Numele Adminului care ti-a dat ban: MIHAI 1
✍️ Descrierea descrierea este aici , https://www.gamers-hub.ro/forum/viewtop ... p=346#p346

e[X]b
Posts 83
Joined Wed Oct 09, 2024 10:30 am

Post by e[X]b »

Asteptam demo!
Rebelii.Gamers-Hub.Ro

ionut`zZzZzZz
Posts 18

Post by ionut`zZzZzZz »

e[X]b wrote:
Fri Feb 14, 2025 5:56 pm
Asteptam demo!
ok asteptam demo sa vina sa-l puna aici pe forum poate doresc si alte persoane sa-l vada.

F I N U 1
Posts 12
Joined Sat Nov 09, 2024 9:21 pm

Post by F I N U 1 »

Contra,nu meriți unban,și nu cred ca ești tu așa curat cum te dai,să faci 300-20 nu cred ca ești tu pro player,toată lumea se plânge de tine
Iubesc banii

ionut`zZzZzZz
Posts 18

Post by ionut`zZzZzZz »

F I N U 1 wrote:
Fri Feb 14, 2025 10:20 pm
Contra,nu meriți unban,și nu cred ca ești tu așa curat cum te dai,să faci 300-20 nu cred ca ești tu pro player,toată lumea se plânge de tine
te framanta este scorurile mele a ?
cand se va rezolva problema voi face expre un cont de tiktok pentru tine si voi sta live pentru tine poate asa o sa mai inveti si tu sa tragi te salut !

F I N U 1
Posts 12
Joined Sat Nov 09, 2024 9:21 pm

Post by F I N U 1 »

Eu te sfătuiesc să lași arogantele pe aici,prea iei tu toți admini la misto,nu uita ca ești un simplu player
Iubesc banii

ionut`zZzZzZz
Posts 18

Post by ionut`zZzZzZz »

F I N U 1 wrote:
Sat Feb 15, 2025 10:51 am
Eu te sfătuiesc să lași arogantele pe aici,prea iei tu toți admini la misto,nu uita ca ești un simplu player
conteaza ce sunt asta nu intelegi tu , sunt player vreau sa imi joc jocul , atata timp cat nu exista demo/wg sau alte surse care duc la un anumit cheat/config la care sa arate ca nu joc corect vreau sa joc in linistea mea.
observ ca esti un pic frustrat de scorurile mele si te deranjeaza si pe tine la fel ca si mihai cand va omor , oare cat de mult sunt injurat de voi 2 cand va omor , eu imi joc jocul calm si in liniste dar voi din cate observ va cam enervez.
eu zic sa lasati discutiile si aroganta de admini care nu stiu sa priveasca sau sa ia o decizie in potriva unui jucator care mai omoara 2 3 player in + fata de voi.
am si eu o intrebare la owneri serverului nu la donatori , cum doriti voi sa aveti playeri cu un skill adecvat pe server cand mihai ii baneaza ? sau alti admini care au skill scazut la cs.
EPIC cat despre tine nu am nimic cu tine nici nu vrau vreodata sa am o dscutie cu tine.

Rog un pic de seriozitate avem niste ani si nu suntem copii.

Multumesc Anticipat!

e[X]b
Posts 83
Joined Wed Oct 09, 2024 10:30 am

Post by e[X]b »

O sa discut cu Mihai

t/c
Rebelii.Gamers-Hub.Ro

Locked