- vinicius
- Posts 1
- Joined Thu Feb 27, 2025 3:46 pm
- Attachments
-
- CS.png (1.61 MiB) Viewed 204 times
- Stendhal ⭐
- Posts 25
- Joined Thu Feb 13, 2025 3:58 am
- Iuda
- Posts 8
- Joined Fri Feb 14, 2025 7:41 pm
He asked for Wargod, I gave it to him, then he decided to ban me for making strafe... lmfao
Salut Vinicius ,
Banul nu a fost pe motiv de WG , faptul ca ai fost avertizat de un fondator , in cazul de fata ( Mirobolant) sa nu mai faci STRAFE , iar cand Mirobolant este ON pe sv NU faci , si cand nu e el , fugi din baza in baza fara ca orice alt jucator sa te ajunga (noi amandoi daca jucam in aceeasi echipa , nu puteam merge in aceeasi viteza , pentru ca tu erai mult mai in fata ) ... pentru mine personal si pentru unii membrii din STAFF inseamna ABUZ .
Detinatorul sv-ului nu este obligat sa scoata parasuta / double-jump de pe server , ca TU sa nu mai faci STRAFE , pentru ca asta ar fi un - pentru server . Orice om nou intrat pe sv , te anunta pe u@!
Daca nimeni nu a indraznit sa iti dea ban , am facut-o eu, si imi asum motivul , dar mai ales si pentru aroganta de care ai dat dovada !!!! atasez mai jos raspunsul tau :
Banul nu a fost pe motiv de WG , faptul ca ai fost avertizat de un fondator , in cazul de fata ( Mirobolant) sa nu mai faci STRAFE , iar cand Mirobolant este ON pe sv NU faci , si cand nu e el , fugi din baza in baza fara ca orice alt jucator sa te ajunga (noi amandoi daca jucam in aceeasi echipa , nu puteam merge in aceeasi viteza , pentru ca tu erai mult mai in fata ) ... pentru mine personal si pentru unii membrii din STAFF inseamna ABUZ .
Detinatorul sv-ului nu este obligat sa scoata parasuta / double-jump de pe server , ca TU sa nu mai faci STRAFE , pentru ca asta ar fi un - pentru server . Orice om nou intrat pe sv , te anunta pe u@!
Daca nimeni nu a indraznit sa iti dea ban , am facut-o eu, si imi asum motivul , dar mai ales si pentru aroganta de care ai dat dovada !!!! atasez mai jos raspunsul tau :
*SPEC* [STEAM] 7VINICIUS : strafe just an excuse, I can kill you the same, strafe no strafe
*SPEC* [STEAM] 7VINICIUS : doesn't matter
Noi ca membrii Staff , avem grija de acest server , atat prin donatii cat si prin eliminarea codatilor , pentru a creea un confort atat noua cat si jucatorilor acestui server , intram pentru a ne relaxa , si nu pentru a ne enerva pe un jucator ( TU impotriva a 31 de playeri ) .
Nu este o pierdere pentru noi faptul ca tu si Mark nu mai jucati pe server , dar tu ai fost avertizat !!! Nu ai respectat avertizarea , ai fost sanctionat !!
Ramane la decizia detinatorilor , daca banul ramane sau se scoate !
Multumesc pentru intelegere !!!
Dacă Iuda ar fi venit la Iisus după trădare, noi l-am fi cunoscut azi sub numele de sfântul Iuda.