Brotacel cerere unban

Crezi că ai luat ban pe nedrept ?
Iuda
Posts 8
Joined Fri Feb 14, 2025 7:41 pm

Post by Iuda »

Contra !!!

Ai încercat să iei câțiva oameni cu tine , crezând ca îi faci să nu mai joace aici !!! Iar acum vrei să te reîntorci !!!

Mai sus ai zis ca nici nu ai vrut admin , să îți aducem aminte după ce ai fost suspendat cum te rugai de băieți în PV să îți pună adminul înapoi ?

Fără tine este destul de multă liniște și pace , stai acolo unde joci cu SMOKE !
Dacă Iuda ar fi venit la Iisus după trădare, noi l-am fi cunoscut azi sub numele de sfântul Iuda.

eVoNikii
Posts 19
Joined Sun Oct 13, 2024 6:46 pm

Post by eVoNikii »

Contra ,succes in alta parte

BigPanda
Posts 2
Joined Sun Oct 13, 2024 6:52 pm

Post by BigPanda »

Salut. Un Contra pentru lipsa de respect față de ceilalți playeri și admini + vocabularul pe TS care deranjează pe ceilalți.
Ca admin ai făcut ravagii într-o perioadă foarte scurtă, însă ai crescut activitatea pe forum la cereri unban.
Atitudinea ta pe server și TS ți-a adus acest ban

Mirobolant
Posts 16
Joined Wed Oct 09, 2024 5:05 pm

Post by Mirobolant »

Salut.
Am sa incerc sa raspund celor care au PRO UNBAN. Eu va garantez ca degeaba va fi debanat , evident cum eu nu am fost prezent in acel moment, nu eu am sa il banez din nou , dar se pare ca ........................chiar a suparat. Legat de scadere in grade etc , a mai fost , din pacate se pare ca nu a avut efect.
Legat de mine personal , ultima data a incerca sa ma minta (nu-i ok brotac dupa cate am facut pt tine) asa ca de aceasta data sunt contra. Nu vreau sa amintesc ca incerca sa ia jucatori de aici (eu nicioddata nu am facut asa ceva , toti stiu asta, o consider o chestiune de respect fata de ceilalti), asa ca ..........din pacate ca este PRO sau CONTRA , tot banatt va fi.
Imi pare rau , asta-i purul adevar.
Take a look to the sky just before you die
It's the last time you will

(By METALLICA "For Whom The Bell Tolls" )

Brotacel
Posts 26
Joined Sat Mar 15, 2025 1:48 pm

Post by Brotacel »

Vad ca tot vorbiti de luat jucatori . Da ti si nume sa vina sa vorbeasca si ei . In necunostiinta de cauza spuneti ceea ce nu este . Si dramatizati cam mult pt doua banuri date . Unu ca m a injurat de mama si doi ala pt wall care a doua zi l ati banat voi . E ok am inteles e greu sa acceptati ca sunt si alti mai buni pe sv . Si se stiu ei . Aia de i am tinut in 1 tap si lame o zi intreaga

Brotacel
Posts 26

Post by Brotacel »

BigPanda wrote:
Thu Apr 10, 2025 6:29 am
Salut. Un Contra pentru lipsa de respect față de ceilalți playeri și admini + vocabularul pe TS care deranjează pe ceilalți.
Ca admin ai făcut ravagii într-o perioadă foarte scurtă, însă ai crescut activitatea pe forum la cereri unban.
Atitudinea ta pe server și TS ți-a adus acest ban
iarta ma pe mine dar daca tu stai la boxe cand esti pe ts si ai copii mici nu este vina nimanui toti vb urat pe ts asta e
exista buton de mute iar cu ravagii pe sv documenteaza te te rog 3 banuri mari si late dar tu nu ai de unde sa stii ca nu itri pe forum pe cs 0 ora pe saptamana
vezi ca ai cerere de unban ai vazut?

Brotacel
Posts 26

Post by Brotacel »

eVoNikii wrote:
Thu Apr 10, 2025 5:48 am
Contra ,succes in alta parte
ai si un motiv ca idee?

Brotacel
Posts 26

Post by Brotacel »

Iuda wrote:
Thu Apr 10, 2025 5:43 am
Contra !!!

Ai încercat să iei câțiva oameni cu tine , crezând ca îi faci să nu mai joace aici !!! Iar acum vrei să te reîntorci !!!

Mai sus ai zis ca nici nu ai vrut admin , să îți aducem aminte după ce ai fost suspendat cum te rugai de băieți în PV să îți pună adminul înapoi ?

Fără tine este destul de multă liniște și pace , stai acolo unde joci cu SMOKE !
sti tu ceva dar gresit . prima adu aici pe aia de spui ca am incercat sa ii iau eu .
2 admin mii s a dat ca stau noaptea pana dimineata ..
si nu cred ca am plans la nimeni de admin prietene ,
si cat despre smoke si restu da au venit sa se joace cu mine si i am trimis inapoi asa ca pt tine :)
cum a venit si eu sa joace cu mine cum a venit si ixu si cristiano etc . asta nu inseamna ca i am luat eu ei au intrat

Brotacel
Posts 26

Post by Brotacel »

Mirobolant wrote:
Thu Apr 10, 2025 10:17 am
Salut.
Am sa incerc sa raspund celor care au PRO UNBAN. Eu va garantez ca degeaba va fi debanat , evident cum eu nu am fost prezent in acel moment, nu eu am sa il banez din nou , dar se pare ca ........................chiar a suparat. Legat de scadere in grade etc , a mai fost , din pacate se pare ca nu a avut efect.
Legat de mine personal , ultima data a incerca sa ma minta (nu-i ok brotac dupa cate am facut pt tine) asa ca de aceasta data sunt contra. Nu vreau sa amintesc ca incerca sa ia jucatori de aici (eu nicioddata nu am facut asa ceva , toti stiu asta, o consider o chestiune de respect fata de ceilalti), asa ca ..........din pacate ca este PRO sau CONTRA , tot banatt va fi.
Imi pare rau , asta-i purul adevar.
adu aici persoanele care am vrut eu s ale iau cum spui tu si iuda ...

cat despre mintit daca razdanut a spus altceva decat ce a vorbit pe ts cand era si piry si sthendal si smoke etc , nu am mintit cu nimic . respect

KeN$h!
Posts 3
Joined Sun Oct 13, 2024 6:46 pm

Post by KeN$h! »

Vorbă multă , sărăcia omului . Vorba multă , strică treaba . Rămâi cu ban 👍

Post Reply