- executepro
- Posts 3
- Joined Fri Feb 21, 2025 10:42 pm
- Mirobolant
- Posts 16
- Joined Wed Oct 09, 2024 5:05 pm
- executepro
- Posts 3
- Mirobolant
- Posts 16
- Joined Wed Oct 09, 2024 5:05 pm
- Stendhal ⭐
- Posts 25
- Joined Thu Feb 13, 2025 3:58 am
- executepro
- Posts 3
Cerere un ban threestar
Nick : threestar
IP : 188.173.180.100
SteamID : 76561198873787237
Data : 22.02.2025
Numele Adminului care ti-a dat ban: Mirobolant
Descrierea scurta a ceea ce s-a intamplat : Nu stiu, ma jucam si mi-am luat ban pentru wall, fara poze, fara nimic.
Dovada : https://postimg.cc/xqZCyTkM
https://gofile.io/d/0DBJBp
Eram cu demo pe un alt player , din intamplare am dat si de el , asa ca uitati-va si voi, poate ....am gresit
Eram cu demo pe un alt player , din intamplare am dat si de el , asa ca uitati-va si voi, poate ....am gresit
Take a look to the sky just before you die
It's the last time you will
(By METALLICA "For Whom The Bell Tolls" )
Sa pui te rog si castile pe cap cand mai suspectezi un player de wall, sa te uiti pe radar, la coechipieri, tine cont ca multi playeri tin aceleasi pozitii runde intregi, este usor de facut prefire sau sa faci un check in majoritatea unghiurilor, sunt mai multe aspecte de luat in calcul, nu o spun cu rautate dar daca dupa demo-ul ala ai constatat 100% ca am wall (presupunem ca banam playerii cand avem certitutinea ca folosesc hack-uri) nu este ok. Inca un aspect pe care vreau sa il precizez, in momentul in care iti asumi sa banezi un player, fara ss, fara wg, (pe care le-as fi dat cu cea mai mare placere) fara un demo clar si precis, trebuie sa fii ferm convins ca foloseste HACK, nu banezi ca "ai dat si de mine pe acolo, poate..ai gresit". Nasol este ca prin aceste ban-uri date random, in opinia mea, server-ul pierde playeri. Tine cont ca NU toata lumea stie sa intre pe un forum, sa faca cereri unban, sunt si jucatori mai in varsta care inca joaca si care nu sunt "familiarizati" asa de bine cu internetul. Pe langa asta, trebuie sa astept 3-4-5 zile pana voi fi debanat (daca se va intampla asta), ca sa pot juca din nou, doar din cauza neprofosionalismui tau sau pur si simplu din lenea de a face niste ss.
O zi frumoasa!
O zi frumoasa!
Salut
Nu , nu-mi este lene sa fac ss, dar aici nu se folosesc, nici sa cer wg , nici asta nu se face.
O sa te rog sa nu incerci sa fi ironic cu mine, nu-s persoana potrivita, te rog sa ma crezi.
Ai regulament, ai forum, nu sti sa intri asta deja nu este vina mea, poti folosi ts, canalul de pe steam , etc , sa poti cere informatii.
Da este foarte posibil sa gresesc, nu spun nu, dar repet, nu-mi spune ce inseamna lipsa de ...........
Daca colegii considera ca trebuie unban, cu mare placere, te asteptam la joc, pana atunci te rog eu mult de tot, lasa ironia, caci nu face bine mereu.
Zi buna
Nu , nu-mi este lene sa fac ss, dar aici nu se folosesc, nici sa cer wg , nici asta nu se face.
O sa te rog sa nu incerci sa fi ironic cu mine, nu-s persoana potrivita, te rog sa ma crezi.
Ai regulament, ai forum, nu sti sa intri asta deja nu este vina mea, poti folosi ts, canalul de pe steam , etc , sa poti cere informatii.
Da este foarte posibil sa gresesc, nu spun nu, dar repet, nu-mi spune ce inseamna lipsa de ...........
Daca colegii considera ca trebuie unban, cu mare placere, te asteptam la joc, pana atunci te rog eu mult de tot, lasa ironia, caci nu face bine mereu.
Zi buna
Take a look to the sky just before you die
Salut!
Pastreaza si tu un limbaj civilizat, totusi asta e un joc !
Eu nu am vazut wall
PRO unban.
Pastreaza si tu un limbaj civilizat, totusi asta e un joc !
Eu nu am vazut wall
PRO unban.
Am avut un limbaj cat se poate de civilizat si nu am fost ironic. Mi-am expus punctul de vedere intr-un mod constructiv, cred eu.