- ionut`zZzZzZz
- Posts 18
- Joined Fri Jan 31, 2025 1:37 pm
- eVoNikii
- Posts 19
- Joined Sun Oct 13, 2024 6:46 pm
- ionut`zZzZzZz
- Posts 18
- Iuda
- Posts 8
- Joined Fri Feb 14, 2025 7:41 pm
- ionut`zZzZzZz
- Posts 18
- eVoNikii
- Posts 19
- ionut`zZzZzZz
- Posts 18
- ionut`zZzZzZz
- Posts 18
- eVoNikii
- Posts 19
- ionut`zZzZzZz
- Posts 18
https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3038115
Wg facu dupa Crash Multumesc Anticipat.
al doilea wg facut dupa ce ti-ai dat 'crash' e inutil
in loguri degaba verifica ca iti arata ca te-ai deconectat
https://images.steamusercontent.com/ugc ... E87753D53/
De fata au fost 2 adminii .
Si din cate am inteles nu e primadata cu faza asta
Iti urez Bafta. Decide eXb aici .
deci hai sa iti explic mai amanuntit , acum 2 3 luni cand am inceput sa joc pe server Rebelli a spus Iuda sa-i fac wg , din nestire de cauza am scris pe forum la wargods problema mea.eVoNikii wrote: ↑Fri Feb 28, 2025 3:22 pmal doilea wg facut dupa ce ti-ai dat 'crash' e inutil
aici se gaseste in ziua in care a cerut Iuda wargods si nu a fuctionat : https://www.wargods.ro/showthread.php/4 ... rGods-Scan
dupa care am rezolvato cu wolf.
iar de cate ori sa cerut wargods niciodata nu am zis ca nu si l-am dat la toti care au cerut , iar acum am intampinat o problema si am primit crash in tipul ce am primit crash eu iti scriam ca dadusem scan la el si iti scriam.
si nu ai cum sa dai de 2 ori scan deoarece nu poti , poti da odata la 10 minute.
Eu stiu si inteleg ca toti au ceva cu mine sa nu mai joc pe server inteleg asta , eu jucam de drag ma sinteam ok jucand pe rebelli.
Daca eu foloseam cituri/configuri etc si ma simteam ca folosesc ceva nu mai veneam eu sa fac cerere de unban.
orele mele pe steam sunt reala cati dintre voi aveti ore reale jucand ? majoritatea fac ore stand afk pe server .
Eu cituri sau configuri nu am folosit in viata mea de cand joc cs 1.0.
Va doresc o seara frumoasa tuturor astept o decizie de la Denis.
indiferent de deciza luata nu voi mai juca pe server poate asa va veti simpti mai bine.
Multumesc Anticipat!
Salut ,
Fac parte din Staff , si am dreptul de a da o parere
Din punctul meu de vedere , nu are nimeni nimic cu tine , stiu ca aici poate te referi la un admin , cu care ai avut altercatii in trecut , dar asta nu inseamna ca tot Staff-ul are ceva cu tine...pentru ca daca avea , nu primeai de 2 ori UNBAN .
Intrebarea mea este , oare dc a dat CRASH fix in momentul cand ai dat scan ??? De ce pana acum nu a dat crash la scan-urile anterioare ??? Din cate am inteles trageai prin perete , nu este prima data cand esti sanctionat pentru acelasi motiv (wall ) .
Ma repet inca odata si pentru tine , cum am mai spus si la cerererea lui Vinicius , sv-ul nu sufera de oamenii care au fost suspectati de staff-ul acestui server , iar eVo este unul din detinatori , avem incredere atat in el cat si in restul adminilor care erau de fata cu el pe Teamspeak !!
Un Wargoods facut dupa CRASH , din punctul meu de vedere , este egal cu 0
Cu totii ne straduim ca acest server sa ramana atat la FAVORITE cat si in inimile fiecaruia !!! Pentru ca sunt playeri care asteapta la coada sa intre pe server !
Bafta !!!
Fac parte din Staff , si am dreptul de a da o parere

Din punctul meu de vedere , nu are nimeni nimic cu tine , stiu ca aici poate te referi la un admin , cu care ai avut altercatii in trecut , dar asta nu inseamna ca tot Staff-ul are ceva cu tine...pentru ca daca avea , nu primeai de 2 ori UNBAN .
Intrebarea mea este , oare dc a dat CRASH fix in momentul cand ai dat scan ??? De ce pana acum nu a dat crash la scan-urile anterioare ??? Din cate am inteles trageai prin perete , nu este prima data cand esti sanctionat pentru acelasi motiv (wall ) .
Ma repet inca odata si pentru tine , cum am mai spus si la cerererea lui Vinicius , sv-ul nu sufera de oamenii care au fost suspectati de staff-ul acestui server , iar eVo este unul din detinatori , avem incredere atat in el cat si in restul adminilor care erau de fata cu el pe Teamspeak !!
Cu totii ne straduim ca acest server sa ramana atat la FAVORITE cat si in inimile fiecaruia !!! Pentru ca sunt playeri care asteapta la coada sa intre pe server !
Bafta !!!
Dacă Iuda ar fi venit la Iisus după trădare, noi l-am fi cunoscut azi sub numele de sfântul Iuda.
Eu as spune sa le puneti intrebarile astea la detinatori de wargods ca nu sunt singuru care primesc crash la scan mai sunt si alte persoane care primesc .
in legatura cu trasul prin pereti e normal sa trag prin pereti atata timp cat ii aud si cunosc foarte bine jocul stiu cu ce paine se mananca.
De ce nu a facut un Demo sa vedem si sa analizam de ce am tras prin peretele respectiv/porti/cutii.
Este normal ca sa acuzi un player care trage prin pereti ca ar avea wall dar trebuie sa facem un Demo si hai sa analizam problema .
De unde trage respectivul a facut pas a tropai a omorat o persoana inainte de as fi tras prin perete/porti/cutii toate astea trebuie analizate , nu ai demo nu ai nimic ce sa analizam ?
Aveti perfecta dreptate aici in legatura cu crashul , probabil cand am aprins wargods si am dat scan cand a ajuns la 88% am luat Crash asta nu e problema mea intrebatil pe Tiger.
ieri seara a cerut un admin pe la 00:40 ceva de genu wargods a fost ok , nu am primit crash nimik am dat omului wg , dar acum nu stiu ce sa intamplat si de ce am luat Crash.
Orice membru din Staff are dreptul la opinia lui.
Voi credeti ca daca eu foloseam ceva indiferent de ce wall/config/orcefel de hack mai faceam eu cerere ca prostu si ma zbateam pe aici de pomana ?
Eu vreau doar sa stiti ca eu am folosit si nu voi folosi in viata mea un hack pentru cs .
Multumesc Anticipat.
in legatura cu trasul prin pereti e normal sa trag prin pereti atata timp cat ii aud si cunosc foarte bine jocul stiu cu ce paine se mananca.
De ce nu a facut un Demo sa vedem si sa analizam de ce am tras prin peretele respectiv/porti/cutii.
Este normal ca sa acuzi un player care trage prin pereti ca ar avea wall dar trebuie sa facem un Demo si hai sa analizam problema .
De unde trage respectivul a facut pas a tropai a omorat o persoana inainte de as fi tras prin perete/porti/cutii toate astea trebuie analizate , nu ai demo nu ai nimic ce sa analizam ?
Aveti perfecta dreptate aici in legatura cu crashul , probabil cand am aprins wargods si am dat scan cand a ajuns la 88% am luat Crash asta nu e problema mea intrebatil pe Tiger.
ieri seara a cerut un admin pe la 00:40 ceva de genu wargods a fost ok , nu am primit crash nimik am dat omului wg , dar acum nu stiu ce sa intamplat si de ce am luat Crash.
Orice membru din Staff are dreptul la opinia lui.
Voi credeti ca daca eu foloseam ceva indiferent de ce wall/config/orcefel de hack mai faceam eu cerere ca prostu si ma zbateam pe aici de pomana ?
Eu vreau doar sa stiti ca eu am folosit si nu voi folosi in viata mea un hack pentru cs .
Multumesc Anticipat.
Crezi ca pe cineva mai intereseaza ca tu joci de pe 1.0 sau de pe call of duty?
la 3 adminii care am fost in momentul ala pe tine [ERAM SI TS] tu ai inceput sa tragii prin site
in acelasii loc unde era playeru . [toti am spus la fel !! uite-l pe asta] omu se misca si tu tot pe el
si daca chiar sa ne uitam in logouri cum ai dat a 2a tura scan daca el se face in 10 min
Tu ai zis cu gura ta . ca tia dat 'crash' si il bagi iara
E la mintea gainii cand iesii din cs si faci WG.
Oriunde vei face asta Vei lua ban iti garantez eu .
Deci iti urez Succes Si multa Bafta !
la 3 adminii care am fost in momentul ala pe tine [ERAM SI TS] tu ai inceput sa tragii prin site
in acelasii loc unde era playeru . [toti am spus la fel !! uite-l pe asta] omu se misca si tu tot pe el
si daca chiar sa ne uitam in logouri cum ai dat a 2a tura scan daca el se face in 10 min
Am inteles ce zici tu astea nu sunt dovezi ce zici tu ca trageam eu dupa ala prin cutie sau perete ce zici u daca nu sti ce sa intamplat inainte de as fi tras dupa el , deegeaba ai ani care`i ai minte 0 , sunet 0 .eVoNikii wrote: ↑Fri Feb 28, 2025 9:59 pmCrezi ca pe cineva mai intereseaza ca tu joci de pe 1.0 sau de pe call of duty?
si app ca sa sti pentru cultura ta , cand trag printr-o cutie/perete/poarta se aude alt sunet cand tragi in adversar , incearca si o sa iti dai seama unde gresesti.
Si daca nu luam crash si mergea sa iti dau wg nu mai era vorba ca trageam prin cutie/perete/poarta ?
vezi ca te cam contrazici singur , wg este un nimik voi nu ati observat pe forumul acela ca totul se rezuma la bani ?
daca vrei sa nu iti mai apara wg rosu trebuie sa platesti adica esre un nimik acel wg este creat pentru a manca alti bani dupa urma lui.
asa ca trebuia sa faci un demo si il studiam cu toti cu atentie sa vedem cele intamplate in acea runda.
Accept orice teste , guarduri de cs la mine in calculator , eu la fel trag cum am tras si pan acum.
iti voi raspune la toate intrebarile puse :Iuda wrote: ↑Fri Feb 28, 2025 6:32 pmSalut ,
Fac parte din Staff , si am dreptul de a da o parere![]()
Bafta !!!
1. iuda din 20 25 admini nu stiu cati sunt sigur 5 nu au nimic cu mine iar restu abia asteapta sa ma baneze , cand am intrat pe ts din 15 care erau acolo ca si admini/vipuri nu le stiu gradele la toti
imi spuneau asa suferind de grade ca si admini , ionute eu nu`s cutare eu in prima secunda iti dau permanent care mai pe care ce inseamna asta ? ei nu fac frag in joc si sufera de grad de admin cumparat
ca pe merit , nu stiu din 25 care ar merita ca si jucator/skill sa fie admin.
2.am primit crash probabil cand am deschis wargods si am dat scan daca eu nu deschideam wargods poate nu luam crash , tu si restu trebuie sa intelegeti ca vi se putea intampla si voua si ce faceati ?
3.bun erau 3 admini pe ts jucand toti intre timp le zice evo ia uitativa la asta cum trage prin cutie dupa ala , voi credeti ca ace`i 2 admini care erau pe ts au fost atenti si la ce sa intamplat cu 1 2 minute in urma ?
poate l-am vazut , poate l-am auzit , poate a omorat pe cineva nu era normal sa trag prin perete/cutie/poarta ca nu stiu faza de care zice evo.
legat de Detinator evo este un membru care a cumparat accesul de admin dar cand te uiti pe cineva sau faci un demo nu neaparat conteaza gradul conteaza sa vezi cum joaca persoana acuzata.
iar despre vinicius omul nu are nici wall nici alte kkaturi ca eu m-am uitat pe el joaca bine are ping 7-10 cum ai vrea sa traga cu pingul acela ?
intra pe server de romania unde am si eu ping 7-10 si iti garantez ca din 1000 fragi poate iei si tu 1 frag.
Cat despre mine la cum spune staful ca sufar de mine , am nasul pe sus etc , eu nu scriu nimanui , nu am deranjat pe minei , eu doar joc pe server ca player atata tot.
Si care vrea sa-i fac o vizita imi iau calculatorul sau daca vrea sa joc dupa al lui si vin la el personal sa joc

Hai ca noi suntem mai prostii asa de felu nostru
Cumparam grade sa abuzam de ele . si sa fim smecherii .
Si nici nu avem mintea ta de 10+ noi suntem pe 0
hai ca te precipitii prea tare vei ramane cu ban.
Si iti demonstrez eu cat sunt pe sv asta.
Cata minte am eu in cap (0 cum spuii tu si ca imi cumpar gradu asta
]
Bafta . noi suntem mai asa mai pe 0 tu esti + dintre noi toti
Cata minte am eu in cap (0 cum spuii tu si ca imi cumpar gradu asta

chiar ai dat dovada de admin adevarat ramai cu baneVoNikii wrote: ↑Sat Mar 01, 2025 10:19 amHai ca noi suntem mai prostii asa de felu nostru
Cata minte am eu in cap (0 cum spuii tu si ca imi cumpar gradu asta]

hai sa facem aman2 un test in calculatoare sa vedem cine a folosit vreodata hack sau confin sau orice hack alliasuri dintre noi 2.
nu imi pasa daca raman sau nu cu ban , problema este ca parerea ta este = cu 0 pentru mine.
cand ai sa vi cu dovezi concrete despre mine ca am folosit vreun hack , atunci voi spune vai ma prins saracu de eVo cu hackuri. hai salut!
iti zic pentre viitoru serverului lasa-te de cs ca nu treaba +- nu sti sa te uiti pe playeri , mai bine nu mai intri in cs si mai invata cs dupa sa acuzi playeri de hackuri si asa mai departe.
Nu uita ce am scris si am specificat mai sus ca am recunoscut ca am luat crash si e normal sa primesti ban numeni nu crede asta , dar eu as fi facut in alt fel
ok o fi luat omu crash am inteles il mai pandim ne mai uitam pe el dar tu la cat suferi de adminu ala pe bani si de SuperMario care-l joci pai avea wall ban =))