UNBAN ADMIN CODAT

Crezi că ai luat ban pe nedrept ?
SpAwN
Posts 2
Joined Wed Apr 02, 2025 1:31 pm

Post by SpAwN »

Nick :SpAwN
✍️ IP :5.2.242.83
✍️ SteamID :
✍️ Data : 02.04.2025
✍️ Numele Adminului care ti-a dat ban: brotacel
✍️ Descrierea scurta a ceea ce s-a intamplat : Va salut , astazi pe server domnul " brotacel " facea ravagii cu un deagle , nici macar cu arma , ce ii iesea in cale era direct hs , avea un scor frumos de 63 cu 5 , i am zis sa lase mai usor aim ul ca prea era evident si sa joace curat pentru ca la fiercare glont avea frag si hs , si la un moment dat ma trezesc cu ban ca motiv " mars " poza mai jos ,pentru ca tot insistam sa o lase mai moale . as dori unban daca se poate si o mica verificare a adminului plin de aim , multumesc.
✍️Dovada :
Attachments
WhatsApp Image 2025-04-02 at 16.51.25.jpeg
WhatsApp Image 2025-04-02 at 16.51.25.jpeg (969.75 KiB) Viewed 320 times

Brotacel
Posts 26
Joined Sat Mar 15, 2025 1:48 pm

Post by Brotacel »

nu ai sa primesti unban pentru ca m ai injurat de mama nu ai luat ban de cod ai luat ban ca m ai injurat de mama

reproduc ... brotacel lasa in morti mati aimul

SpAwN
Posts 2
Joined Wed Apr 02, 2025 1:31 pm

Post by SpAwN »

esti bolnav grav , arata mi dovada unde am zis eu asta si ramane ca tine
crezi ca imi era greu sa imi asum ca te injur de morti si ca iti iau toata familia in pla cum zici tu ? arata mi unde am zis asta si facem ca tine , macar nu mai juca codat si fii corect fata de restul echipei si de ceilalti jucatori daca tot nu voi primi unban
daca cineva iti atrage atentia in 3 runde si iti spune sa lasi aim ul , si eram si sustinut de cativa playeri care si ei au spus ca folosesti aim , asta nu inseamna ca ai dreptul aiurea sa banezi fara motiv sa poti juca codat in continuare , daca injuram cum zici tu , imi dateai gag , kick , etc
FII CORECT !!!!

eVoNikii
Posts 19
Joined Sun Oct 13, 2024 6:46 pm

Post by eVoNikii »

Salut . Se va uita eXb in logurii daca a fost asa

PRO UNBAN .

Brotacel dovada cand o vedem si noi??

Brotacel
Posts 26
Joined Sat Mar 15, 2025 1:48 pm

Post by Brotacel »

vezi ca vorbesti prost atunci cand ai zis era si detinatorul razdanut pe server si se poate vedea si in log tot ce ai spus ,

Iuda
Posts 8
Joined Fri Feb 14, 2025 7:41 pm

Post by Iuda »

Vei primi UNBAN !
Dacă Iuda ar fi venit la Iisus după trădare, noi l-am fi cunoscut azi sub numele de sfântul Iuda.

eVoNikii
Posts 19
Joined Sun Oct 13, 2024 6:46 pm

Post by eVoNikii »

Brotacel fara dovada nu ai ce comenta

e[X]b
Posts 83
Joined Wed Oct 09, 2024 10:30 am

Post by e[X]b »

unbanned

t/c
Rebelii.Gamers-Hub.Ro