- nif_music
- iXu^
- Posts 12
- Joined Thu Nov 14, 2024 8:41 am
- ninja defuse
- Posts 16
- Joined Sat Oct 26, 2024 4:56 pm
- Brotacel
- Posts 26
- Joined Sat Mar 15, 2025 1:48 pm
- e[X]b
- Posts 83
- Joined Wed Oct 09, 2024 10:30 am
- nif_music
Salut, propun un plugin pentru codati, denumit Amx_fu.ckoff.
Autor: Isti
Versiunea 2
Instalare:
amx_fu.ckoff.amxx > amxmodx/plugins
plugins.ini > amx_fu.ckoff.amxx
Comenzi (chat/consola):
amx_fu.ckoff nick - Face ca toate butoanele jucatorului / codatului sa il sinucida (fara punct)
amx_screw nick - Incearca sa inverseze butoanele jucatorului
amx_smash nick - Ii face jucatorului lag urias
amx_pimpslap nick - Face ca jucatorul sa se invarta in cercuri
amx_censure nick - Ii (cenzurat) pe codati serios nu vor mai putea juca deloc
amx_un****off nick - Repara ****off-ul
amx_unscrew nick - Repara screw-ul
amx_unsmash nick - Repara smash-ul
amx_uncensure nick - Repara censure-ul
amx_unpimpslap nick - Repara pimpslap-ul
amx_spank nick - Face ca jucatorul sa ia screenshoturi pana i se umple hardu (NU SE POATE SCOATE !!)
amx_****test nick - Testeaza comanda <comanda>
amx_spin nick - Face ca jucatorul sa zboare incontrolabil
amx_unspin nick - Face ca jucatorul sa se intoarca pe pamant
Nota: pluginul se numeste amx_fu.ckoff (fara punct), dar din cauza cenzuratului apar ****. Dupa ce descarcati amxx-ul redenumiti-l in amx_fu.ckoff (fara punct!)
Inainte de ban pe SteamID sau ip, merita un cadou de genul, mai ales pentru cei cu aim.. speed.. etc.., jucatorul poate pune fisierul config.cfg ca read only si sa nu ii modifice butoanele si de aceea sunt restul. una sigur functioneaza ca sa se invete minte o perioada.
Daca sunteti interesati va trimti .sma customizat pentru server si compilarea finala .amxx.
Adoua parte, am gasit ceva vechi si destul de interesant.. tot pentru codati,
M-am inspirat din clip si am scris un cod asemanator dar care il face sa isi piarda timpul fara a avea posibilitatea de a inchide procesul. Am folosit o bucla pentru a arata mesajul de 100 de ori. În fiecare iteratie, se genereaza coordonate aleatorii pentru a plasa mesajul intr-o locatie diferita pe ecran(Alandala)
mesajul pe care il afiseaza l-am gandit in felul urmator: show_hudmessage(id, "ESTI UN CODAT IMPUTIT! Ai fost depistat folosind cheat-uri. Apasă butonul 'SUNT UN IDIOT' pentru a continua.")
Daca va incanta acest gest de Karma, il pot termina cu drag pentru server
Stima.
Autor: Isti
Versiunea 2
Instalare:
amx_fu.ckoff.amxx > amxmodx/plugins
plugins.ini > amx_fu.ckoff.amxx
Comenzi (chat/consola):
amx_fu.ckoff nick - Face ca toate butoanele jucatorului / codatului sa il sinucida (fara punct)
amx_screw nick - Incearca sa inverseze butoanele jucatorului
amx_smash nick - Ii face jucatorului lag urias
amx_pimpslap nick - Face ca jucatorul sa se invarta in cercuri
amx_censure nick - Ii (cenzurat) pe codati serios nu vor mai putea juca deloc
amx_un****off nick - Repara ****off-ul
amx_unscrew nick - Repara screw-ul
amx_unsmash nick - Repara smash-ul
amx_uncensure nick - Repara censure-ul
amx_unpimpslap nick - Repara pimpslap-ul
amx_spank nick - Face ca jucatorul sa ia screenshoturi pana i se umple hardu (NU SE POATE SCOATE !!)
amx_****test nick - Testeaza comanda <comanda>
amx_spin nick - Face ca jucatorul sa zboare incontrolabil
amx_unspin nick - Face ca jucatorul sa se intoarca pe pamant
Nota: pluginul se numeste amx_fu.ckoff (fara punct), dar din cauza cenzuratului apar ****. Dupa ce descarcati amxx-ul redenumiti-l in amx_fu.ckoff (fara punct!)
Inainte de ban pe SteamID sau ip, merita un cadou de genul, mai ales pentru cei cu aim.. speed.. etc.., jucatorul poate pune fisierul config.cfg ca read only si sa nu ii modifice butoanele si de aceea sunt restul. una sigur functioneaza ca sa se invete minte o perioada.
Daca sunteti interesati va trimti .sma customizat pentru server si compilarea finala .amxx.
Adoua parte, am gasit ceva vechi si destul de interesant.. tot pentru codati,
M-am inspirat din clip si am scris un cod asemanator dar care il face sa isi piarda timpul fara a avea posibilitatea de a inchide procesul. Am folosit o bucla pentru a arata mesajul de 100 de ori. În fiecare iteratie, se genereaza coordonate aleatorii pentru a plasa mesajul intr-o locatie diferita pe ecran(Alandala)
mesajul pe care il afiseaza l-am gandit in felul urmator: show_hudmessage(id, "ESTI UN CODAT IMPUTIT! Ai fost depistat folosind cheat-uri. Apasă butonul 'SUNT UN IDIOT' pentru a continua.")
Daca va incanta acest gest de Karma, il pot termina cu drag pentru server

Stima.
Last production: https://www.youtube.com/watch?v=fOQ4SMy ... ianEftimie
pentru codati cu wall sau aim ii perfect.....PRO de la mine
i think it should defenitely be added gives a chance to mess back with cheaters since there are so many of them . Pro from me should be added as soon as possible
nu cred ca avem nevoie de aceste comenzi . sv merge bine asa cum este codati ii banam pur si simplu ... degeaba ai atatea comenzi intra sterge scf ul si se joaca iar nimic special
numai functioneaza acele pluginuri , acum cs-uriile au alte protectii etc si numai merge...
singura modalitate prin care poti sa scoti un codat e ban/kick ..
singura modalitate prin care poti sa scoti un codat e ban/kick ..
Rebelii.Gamers-Hub.Ro
Pai le pot scrie eu pluginurile..
Last production: https://www.youtube.com/watch?v=fOQ4SMy ... ianEftimie